Friday, December 20, 2013

Couppxl

Sunday, October 27, 2013

Damia dan badut

Damia berani2 takut nak bergambar dgn badut. Badut ni girl k..slalu jumpa boy..may be sbb tu kot dia berani. Cuba tgk badut comel x?



Nampak x Damia bukan berani nak dekat dgn badut pun.



Haha..gigi badut kuning la. Opppssss sori..



Damia tgh tunggu badut bg belon..

Saturday, October 19, 2013

Haiwan biru..

Aktiviti hari raya haji yg lepas aku pergi rumah kawan je,pastu singgah la The Summer Mall. Biasa la dok diperantauan rasanya dah 4 tahun kot xblk beraya haji di kampung. Harap tahun depan dpt la beraya di kampung. Tahun lepas lg best boleh time raya haji aku g melancong ke sabah.hihi..mmg xtau pun masa booking tiket tu cuti apa.tp bila dah dekat tarikh nak pergi tu baru tau masa raya haji.beraya haji kat sabah la.

Berbalik pd tajuk si haiwan biru ni.. Cuba tgk haiwan yg ditunggang oleh bebudak 2 org ni. Warna biru kan..comel x?







Delisha mmg layan je naik haiwan biru ni. Xda bunyi langsung, diam sgt.mungkin best kot mcm naik moto yg dipandu oleh kakak mia.hahaha

Saturday, October 12, 2013

Susah betul nak amik gambar budak ni..

Seperti tajuk di atas..Skema je ayat tu.hahah..delisha mmg susah nak amik gambar dia.bila kita nak snap je.terus dia lari.huhu



Haaa tu baru je mkn sendiri baik punya tgk je mama dia nak snap gambar terus nak bangun..huhu..




Percubaan nak buat peace yg x menjadi.





Baju ni baju Damia time baby.kalau xsalah baju new born kot.adik masih muat walaupun dah setahun 7 bulan.seluar senteng skit kot.


Delisha mmg kecik xmcm kakak dia dulu debab kemain.